tirsdag den 4. juni 2013

Skole.

Hej alle venner. Så er alle børnene begyndt i skole igen efter 1 termin sluttede for 14 dage siden, og de har haft en lille ferie.
jeg har sendt en masse penge til Uganda, for at betale skolepenge, bøger, blyanter, toiletpapir o.m.m .
Det har været et frygteligt stort arbejde denne gang, da skolerne har sat betalingen op, med 50 %, og der simpelthen ikke er penge nok. Så kniber det også med betalingen fra nogle her i Danmark, så det koster mig megen tid og penge at holde det hele kørende dernede. Skolerne starter jo til deres tid, og venter ikke på at pengene kommer ind.
 De har på nuværende tidspunkt ikke fået madpenge på børnehjemmet, da der mangler så mange indbetalinger her, at der ikke er penge til det.
Men børnene er meget glade, da vi fik en hilsen i lørdags gennem Bridget, der fortalte at de alle var så taknemmelige og glade for deres skolepenge, det betyder så meget for dem.
Jeg håber snart der kommer penge ind fra sponsorerne så de også kan få mad denne måned.
 Kære alle venner jeg har modtaget skolepapir fra dem alle dernede på børnehjemmet, men har desværre ikke haft tid til at få dem videresendt. Er der nogen der har for meget tid, ville det være dejligt med hjælp til kontorarbejdet, da det er et stort arbejde, at få alt sendt videre.

Det ville være dejligt med en levende hjemmeside, så alle selv kunne gå ind at hente det, men det koster også både tid og penge, men jeg håber det bliver en realitet en dag, det ville være godt for alle parter.

Ellers hav en rigtig god sommer, og nyd det fantastiske vejr her i Danmark som vi har nu, vi ved jo ikke hvor længe det holder, det er ikke som i Uganda, der har de altid godt vejr.
Må Gud velsigne jer alle, og kærlig hilsen  Solveig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar