mandag den 8. november 2010

fortsættelse lørdag:

Vi ( Frank, Innocent og mig)kom afsted mod Agape 2, men der skulle først købes et læs mad igen, for de penge der var tilbage af deres sponsorpenge.Så vi kørte til et sted, vi kunne få mest muligt for pengene, og derefter gik det mod AGP 2.
Det er altid sådan, at når de får øje på os, så er der en hvinen af bare glæde, der næsten ingen ende vil tage. De kan simpelthen ikke være mere glade, end når vi kommer.
Vi fik læsset al maden ind, og så skulle der leges, efter at have delt gave ud til alle. Så der blev sjippet, hoppet i mand, hoppet i ellastik og forskelligt. Jeg havde også endeligt fundet disse små perler der skal bruges til at lave disse spisielle halskæder af ,som de laver her af papir, som børnene så gerne ville lave. Men de havde selfølgelig ingenting, og kunne ikke fortælle hvor jeg kunne købe materialerne, så det har været lidt af en opgave at finde, lim, papir, limstift, og så de små perler. Vi havde taget vor egen saks med i alle tilfælde.
Børnene og Mamma Ester var ellevilde, at vi havde alle tingene, og så kunne vi gå i gang med at fabrikere disse perler af papir.
Gladys tog føretrøjen på, og viste os hvordan det skulle tegnes, klippet, rulles og til sidst limes.
Det var bare så hyggeligt, og alle tog fat, mens de små legede rundt om os, og alle havde en god dag.
Joseph har fået 2 nye børn, så nu bliver det endnu sværere at finde ud af, hvem der skal have hvad, men vi vil finde en løsning.
Vi havde en dejlig eftermiddag sammen med børnene, Joseph så vi ingenting til, og David var der bare 5 min, og tog derefter afsted igen, så vi havde ro, sammen med børnene, hvilket vi nød i stor stiel alle mand.
Gladys fik sin julegave, som jeg havde med fra Anne Grethe og Jens, og hun var strålende jublende glad. Solveig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar