onsdag den 7. april 2010

Tirsdag d. 6/4 2010

Idag var det ikke let at komme ud af tæpperne, da vi begge to var sååå trætte, efter i går. Men det nytter jo ikke noget, vi må videre.
I dag skal vi ud for at købe sofa sæt, sofabord, vinyl til gulv, hylder til deres tøj og andre småting, så der var nok at tage fat på.
Vi fik spist morgenmad, og Innocent skulle ikke i skole, da han altid har fri om tirsdagen, så tiden skulle udnyttes.
Efter morgenmaden, og efter han har været i kirken for at gøre rent, var vi klar til at komme afsted, for at finde det vi skulle.
Vi lagde en strategi, at han skulle gå alene først, og jeg blev i bilen, for ellers er det hele mindst dobbelt så dyrt, hvis de ser en "Musumgu".
Vi fandt det vi søgte, og jeg betalte et dispositum, og vi ville hente det til aften, da vi skulle have en bil til at flytte det.
Derefter fik vi købt et sofabord + 4 små, en vindmølle så de kunne have frisk luft, når det er varmest.Vi fik købt vinyl til gulvet i stuen og køkkenet, to baljer mere, elpæren, vaskepulver, forlængerledning osv. Vi fik købt 8 hyldestativer, en til hver, så de har et sted de kan have deres tøj, så det ikke bare ligger i en bunke på gulvet.
Derefter kørte vi hjem, for at spise frokost. Innocent fik bestilt en bil til at hente safasættet, og køre det ud til Agape 1.
Da det blev aften, skulle vi ud efter møblerne, og så gik turen til Agape 1 med alle herlighederne. Vi havde resten i min bil, så der var noget at få sat på plads.
Da vi ankom, så børnene os med det samme, og kom hujende os i møde, var stadig så ovenud lykkelige for hvad de havde fået i går, og nu kom vi igen, et rent eventyr for disse vidunderlige børn.
Vi fik først vinylen på, og så møblerne ind, og til sidst borde, hylder, vindmølle osv. De var ellevilde, kunne slet ikke forstå at dette kunne ske for dem.Innocent tog en masse billeder, som jeg vil sende til Lieons klub når jeg kommer hjem, så de kan se hvad pengene er brugt til.
Endnu en vidunderlig dag med masser af gøremål var til ende, og den havde bragt overflod af velsignelse. 140,000 UGX var brugt til det hele.Men vi havde virkelig fået meget for pengene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar