torsdag den 3. februar 2011

torsdag d. 3/2 2011

Efter en nats søvn, som ikke blev så lang, men var god. Op tidlig morgen og have morgenmad, for derefter igen og gå til pengeautomaten for at tage penge ud.Men idag virkede det ikke, på nogen af kortne, og redningen blev at Ellen Marie tog penge ud vi kunne låne til i morgen.
Kl. 9 vi skulle samle hele familien op, med Ester, Eria, og Ebenezer, og køre til skolen, for at få dem indskrevet, og påklædt.
Vi kom afsted, kom til kontoret, og efter lidt tid, skulle alle børnene have lavet en test, så de kunne finde ud af hvor de var. Skolen hedder" Grace of the Lord", jeg tror det er en meget god skole.
Alle børnene dumpede testen, og skulle begynde næsten forfra, og det var lidt hårdt for moderen. De var alle så fine i tøjet, som de havde fået af os i går, det var faldet på et tørt sted.. Men jeg trøstede hende med at det ikke kom bag på mig, for hvis det er en god skole, er de slet ikke på det trin, men godt de vil starte i skole i morgen, og så vil vi se, at det går hurtigt fremad.
Vi fik noget af alt det tøj de skulle have, men de vil få det sidste i morgen, skoleuniform osv.
Vi var først færdige kl. 1, det tager lang tid alt sammen, men de var alle så lykkelige og taknemmelige.
Så skulle vi hjem igen, og jeg skulle have papirarbejde gjort. Innocent skulle ind til byen for at møde Fransis, og have nogle papier, vedrørende registreringen, så han strøg afsted på bodda bodda.
Vi havde en aftale med at Faith skulle komme kl. 2, for jeg havde en masse spørgsmål til hende, angående hendes fremtid, med skole, bosted, vision osv. Og hun skulle have penge til husleje.
Hun kom i god tid, lige da vi skulle til at spise, så hun kunne spise med. Hun havde hendes lille pige med, og hvor er hun bare dejlig. Vi fik en lang snak, og det var rigtig godt, så nu arbejder vi fremad.
Efter hun var kørt, og Innocent var fulgtes med hende ned for at købe vand, var det tid til at hvile lidt, for nu var jeg ved at være godt træt.
Derefter var det igen tid, at lægge slagplan for i morgen, og få ringet til mange af dem vi skal mødes med. De kommer jo ikke bare, lige til den rette tid, der skal gøres forarbejde, så vi får noget gjort hver dag. Så Innocent blev kaldt til kontoret, og vi fik ringet, og planlagt en masse for imorgen.Så nu er det ved at være spisetid igen, kl er næsten 8, og så står den på aftenshygge.
Det var alt for idag. Tak for følgeskab. Solveig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar