torsdag den 24. februar 2011

Torsdag

Så fik jeg endelig instaleret de nye farver i printeren, og gjort klar til at lave mange former for papir. Vi har lavet husregler til Agape 3 og til 1, det har vi vist forsømt, så de ved hvad de har at rette sig efter.
Jeg har også lavet et papir om Agape Child Care, som de faktisk ikke ved noget om, og tror at pengene bare kommer flyvende, så det er på høje tid at fortælle dem, at det gør de ikke, der er faktisk en masse mennesker der arbejder hårdt, for at de kan have et godt liv, og gå i skole, samt få noget at spise.
Dette papir skal op at hænge i hjemmene, så de kan se hvor mange penge de forbruger hver måned, og at det ikke bare sker af sig selv.
Har også lavet et papir, til at hænge op på toelettet på Agape 3, med vask altid hænder, efter toeletbesøg, da de skal lære alt, kommer jo alle ud af ingenting.
Så nu hjælper det med alle de ting, der ventede på kontoret, så skal de bare køres derud, og forklares for alle.
Det er bare pragtfuld at få orden i tingene, så bliver der plads til nyt.
Vores hus trænger også til en ordentlig omgang, det har der heller ikke været tid til, kun lidt overfladisk, men vinduerne kan vi næsten ikke se ud af, da der ca. 1 cm støv over det hele, det er Afrikas røde støv, der lægger som en dyne over alt, så det venter vist i morgen, mens Innocent er i skole.I morgen skal han i skole fra 9-3, så jeg har lidt tid til rengøring.
Det var alt for i dag. De kærligste hilsner fra os her. Solveig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar