tirsdag den 18. oktober 2011

Mandag d. 17/10 2011

Mandag morgen var det regnvejr, og det så kraftig at alt sejlede. Så det var tid til computerarbejde, og planlægning af den sidste tid, nu er der ikke meget tilbage at gøre godt med.


Kl. 2 skulle vi køre ud for at købe det første mad til den nye Agape 1, så de kan få startet for dem selv, nu den nye mama kommer.
Vi kom først til Agape 3, med nogle gryder som de manglede, som vi også havde købt. Vi fik en snak med Millie, men mama Maggi var endnu ikke kommet, og klokken var 1/2 4. Det er Afrikansk, men jeg sagde at jeg ville gå ned i Agape 1 med alt maden som vi havde købt. Innocent fulgte med, men gik hurtigt tilbage til Agape 3.
Mens vi ventede, havde jeg taget min computer med, så Sulait kunne skrive det færdig han var begyndt på, til stor fornøjelse for Rashid, der sad og så på vidunderet. Sulait nød det i stor stil, og var idag rigtig glad og godt tilpas, jeg tror han har fundet ud af, at det er godt at adlyde, så er man glad og godt tilpas.
Huset var så rent og pænt, Sulait havde været i bad, så der duftede så godt i huset, så det var en ren fornøjelse.
Så kom Ismar hjem fra skole. og også han var så glad og godt tilpas, og så hvad Sulait sad og skrev, så stod han også og så på, indtil Sulait blev færdig.
Da han var færdig, og de havde fået noget af det brød vi havde købt, at spise, da Ismar kom fra skole, var det hans tur til at skrive på computer, til meget stor fornøjelse også for ham.
Så klokken 5 kom den nye mama, hendes lille dreng Milli og Innocent, og vi kunne byde hende
velkommen.
Jeg tror hun var parat til at tage fat, virkede meget glad og taknemlig.
Hun fik sine første 50,000 til hende privat, og 100,000 til mad til resten af oktober.
Så da vi havde snakket lidt om, at Millie ville hjælpe hende igang, med det hun ikke vidste, og ikke kunne finde ud af, da det var et helt nyt sted for hende at leve, så hun vidste ikke hvor hun skulle købe dit og dat, men de vil hjælpe hinanden.
Drengene ved også hvor de skal finde tingene, så de må hjælpes ad.
Derefter gik vi tilbage til Agape 3, hvor Millie havde en liste så lang fra Lilian, der nu var kommet i den alder, hvor hun behøvede noget helt privat, samt et passersæt,så jeg gav Millie 30,000 til at få købt hvad hun behøvede. Millie fik også 20,000 til en skoletaske til Maddie.
Derefter snakkede vi lidt, om hvordan det gik med de store piger i Agape 3, men der var nu fred og ro, så vi håber at tingene falder på plads.
Vi havde ringet til den læge der havde oppereret Sulait, om vi skulle komme for at få stingene fjernet, hvortil de svarede at vi skulle komme i morgen tirsdag, så er det en uge siden han blev oppereret.
Så skulle vi hjem, for i dag skulle vi altså have lavet ordentlig mad, da det altid kniber med tid til os selv, og vi skal have godt mad ellers går vi ned.
Vi kom hjem, og fik lavet mad, samtidig med at vi fik sorteret det sidste tøj vi havde med, for nu skulle drengene have deres tøj, når nu huset begyndte at fungere.
Så vi fik spist, og derefter fik vi besøg af Pastor Artur, som en en dejlig mand, og som har hjulpet Innocent rigtig meget, og jeg holder også rigtig meget af ham, så han ville komme og besøge os, inden jeg skulle hjem.Han har før været her, også med sin familie.
Så vi havde en dejlig aften, og Innocent dækker op på Dansk når vi har gæster, han ved at så skal vi have noget på bordet, og det gør vi også her. Men det er ikke afrikansk, her får de ingenting, så det er altid til stor fornøjelse at komme her, hvor de bliver trakteret på dansk.
Derefter var det igen tid til tæpperne, for vi skulle igen meget tidlig op, for at køre ud og hente Sulait, og køre til hospitalet. Godnat og tak for i dag. Solveig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar