tirsdag den 18. oktober 2011

Tirsdag d. 18/10 2011

Meget tidlig op, og det har igen regnet så kraftig, at alt sejler. Men ingen vej uden om, vi skal ud for at hente Sulait, og så til hospitalet.
Vi kom til kørende, og jeg forstår nu når Innocent snakker om regnvejr i Danmark, så bliver alt så rent, men her det er rødt afrikansk lerbladder, der klæber sig til alting, og skal skrubbes af med omo.
Nå men afsted, på veje der er ved at forsvinde på grund af den megen regn, det skylle undegrunden væk, og så synker astfalden ned, og der er så store huller at vi kan blive helt væk, med bil og det hele. Det er ren slalom kørsel, og over bumpe så store at de skraber under bilen, og så i alle de huller, hvor bladder sprøjter overalt. menneskenes fodtøj er 5 ganga så stor af rød lerbladder, virkelig et søle.
Vi kom ud hvor vi skulle dreje fra ind mod vore huse, og det er en jordvej, der er ved at være bundløs, så det var om at holde på hat og briller, og så sprang Innocent ud med bilen, og håbede på vi ikke gik i stå, for så sad vi der, og var fanget.
men vi kom igennem, men bilen, er der ingen der kan se hvilken kulør den har, det er bladder bladder.
Nå men vi fik fat i Sulait, der var på pletten til tiden, og så kom vi afsted, en gang mere igennem mudderhullet så stor, og også denne gang gik det godt.
Vi kom til hospitalet, og så kunne vi vente. Vi sad længe, før der kom en og snakkede, og så ventede vi igen. 2 timer, for så at få at vide at vi kunne hente alle de papier fra i tirsdags, som vi selfølgelig ikke havde med. Så tilbage til vores hus, det var nærmest,og ikke så bladret.
Så tilbage, og vente, for langt om længe der kom en læge for at se på Sulait.
Så ind til undersøgelse, og får så den besked

Ingen kommentarer:

Send en kommentar