tirsdag den 9. oktober 2012

Mandag d. 8/10

Så starter en ny uge. Og vi har planlagt en masse ting, og lad os så se om det går som vi gerne vil, det er langt fra sikker.

Men i dag var det første, at Innocent skulle rundt og se på 3 forskellige universiteter, og se om han havde en chance. Han havde det stykke papir med som de havde skrevet på hans skole. Men ingen steder ville de hjælpe ham, uden han havde det originale skolepapir, så det var han nødt til at have først.

Så kom han hjem igen, hvilket jeg havde sagt han skulle, og vi snakkede, og så blev han sendt til skolen for at de skulle lave hans papir færdig, og så havde han at betale, det er Uganda.
Da han så kom hjem igen, sagde han at han først kan have papirene på fredag kl.1., så vi har at vente.

Så bestemte vi os til, at ville besøge Moses hjem, altså Niger Desteny, og bringe den store gave fra Ninna. Så Innocent ringede til Moses, om han havde tid til at vi kom på besøg, og det havde han. han var godt nok meget optaget med at gøre alt klar til at Præsidenten fra Burundi skulle komme på besøg i kirken i aften, men han ville have tid. Vi aftalte hvor vi kunne samle ham op, og køre til hans hjem, et godt stykke fra hvor vi bor. Det er virkelig godt vi har vores gamle bil, men den gør det ikke ret meget længere, og kan stoppe når som helst, den æder olie, som det var det vi kørte på.
 Men afsted kom vi, og fandt hele familien hjemme. Hjemmet var som altid så rent og pænt, og der var en dejlig atmosfære mellem børnene og forældrene. Det er en ren velsignelse at se hvad hilsnen fra Ninna gør hver gang. De var ovenud lykkelige for alt hun havde købt til Niger, og ikke mindst for billederne af dem selv.Det var en ren eventyr, og jeg var så glad for at mit kamera kan tage video, så når jeg kommer hjem, skal Ninna have en video fra hele oplevelsen, og så kan hun både se og høre. Det var bare så skønt.
Da vi var færdig, og Innocent havde taget billeder også, som vi ville lægge ud på facbook, kørte vi hjem igen.

Innocent ville prøve at lægge billeder ud på facbook, da det også havde ændret sig, og var ikke som før. Jeg havde prøvet, men kunne ikke finde ud af det, men han fik det til at virke.

Derefter bestemte vi os til at slappe af, og se fjernsyn, hvor vi kunne følge Præsidentens besøg i Mirakelcentret, og så bare i seng. Tak for endnu en dejlig dag i Uganda. Det er altid så skønt at besøge Moses familie, der er altid glæde og taknemlighed. Godnat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar