torsdag den 4. marts 2010

Badedag med Agape one

Under dette besøg i Uganda være at give børnehjemsbørnene nogle gode oplevelser. De kommer fra gaden, de kommer fra ingenting, og trænger til at opleve noget, trænger til at vokse i dem selv. Ved gode oplevelser kan de føle de er noget, de ved noget, de kender noget, hvilket er meget vigtig for et hvert barn.
Vi havde inviteret alle børn fra Agape one, til badedag i Viktoriesøen, i Erou Beets, da du ikke kan tage til stranden uden det koster penge, alt koster penge her. De var ellevilde. Vi havde lejet en stor bil, hvor vi alle kunne være i til 120.000 UGX + bensin. Innocent kunne køre, men har også brug for penge, da det tager hans tid. Vi havde købt al maden, og stegt kyllinger, købt sodavand, frugt og alt, og havde med, da de jo ikke har noget, og nu skulle de have en dag de aldrig ville glemme.
Vi kørte de 40 km. der er til Erou Beets, og fik betalt for at komme ind, fik al maden slæbt ned til stranden, Vi havde noget badetøj med fra Danmark, men ikke nok, så jeg måtte købe resten på stranden, som vi kan her. jeg havde købt badebold, badering, og andet legetøj så de kunne gøre forskellige ting, nu skulle der bades og leges. Vi spiste da tiden kom, og de nød det alle i fulde drag. De havde aldrig været ude at bade før, havde aldrig været ved stranden før, havde aldrig været i Enteppe ved Vitoriesøen før, så det var en stor stor oplevelse for dem, da de endelig blev fortrolig med vandet.Jeg lejede bilslanger til dem, og de masede hele dagen, i vandet og på stranden.En fantastisk dag, som de og vi aldrig vil glemme.
Da det var ved at være aften, og vi skulle slutte, kørte vi til Lufthavnen. jeg ville de skulle se en rigtig Lufthavn, og de skulle tjekke ind, som vi nu skal i en lufthavn, og de gjorde store øjne. Jeg fortalte dem hvad der var meningen, og alt om hvordan det foregår når vi kommer fra Danmark, og når vi skal hjem igen. Vi kom helt op og ind i en resturan, for jeg ville de skulle se hvor flyene landede og lettede. Det kostede også penge, men de skulle se og kebde, så de vidste hvordan det foregår, nå nogen skal rejse.
Det var også en stor oplevelse for dem, og de var alle så glade og begejstrede. Vi havde Frank 20 år, Innocent 20 år, Mama Grais 27år, os og alle børnene, og ingen af dem havde nogen sinde været der hvor vi var den dag, så det var en stor stor oplevelse for dem alle, en dag de aldrig vil glemme. En dag til et sted mellem 300,000-400,000 ugx, men det var hver en chilling værd.
På vejen hjem var vi inde at købe skolebøger til alle børnene, samt skolegrej, da de skulle starte i skolen to dage efter, og ikke havde noget som helst. Så var det hjem i seng, vi var alle meget trætte men glade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar