torsdag den 18. marts 2010

Onsdag d. 17/3 2010

Idag skulle være det rene afslapning. Der var ikke noget preserende, og der var ikfik vi kontakt, og de skulle ud idag at hilse på hende, og bringe de gave de havde med fra Danmark, til hendeke mere pigerne havde lyst til. Så vi ville bare slappe af og nyde det, og hvor er det dejlig engang imellem.
Pigerne var ude på Antioch skolen for at møde Milli, hvor Andrea er sponsor til hendes pige. Men de var flyttet, og vi havde i en måned søgt at komme i kontakt med hende, men uden held. Det føltes lidt flad for Andrea at skulle tage hjem uden at have mødt hende. Men tak til Jesus, 2 dage før de skulle rejse hjem, fik vi kontakt.
Nu var de så ude på skolen, for at hilse på hende, og få de gaver de havde haft med fra Danmark, afleveret. Innocent havde kørt dem derud, og skulle hente dem igen. jeg gjorde rent så længe.
Da de kom tilbage, var Milli med, hun ville hilse på mig, og se hvor vi boede.
Men hun blev kun en kort tid, og skulle så videre.
Ellers var det tid til Innocent at komme i skole, så det er en balancekunst at få det hele til at passe, men det går rigtig fint.
Vi spiste aftensmad kl 5, og derefter ville Innocent og mig i Kirke i Mirakelcentret, hvor de altid har Gudstjeneste hver onsdag.
Det var en vidunderlig Gudstjeneste, hvor Isak, sang for til lovsangen, han er sååååå dygtig.Præsten, Robert Kajanga, var kommet hjem fra Amerikea og fortalte meget derfra, samt prædike.
Hjem igen til en kop stille kaffe, og så i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar