mandag den 10. februar 2014

Gnubben

Hej alle kære venner.

Så blev der endelig tid til at komme i vasekeriet "Gnubben" Nu var der næsten heller ikke mere rent tøj, men der har ikke været tid før, så nu skulle det være. Så over gasen kom de hvide i en gryde, for at blive kogt, for derefter at komme ud i en balje, og så starter gnubberiet, så der næsten ikke er skind på fingerene længere.Det blev til 5 grydefulde, plus en masse broget, og selvfølgelig skete det som ikke må ske, da snoren var næsten fuld, sprang snoren og ned i det røde sten, så kunne jeg skylle om, åhhhh

Nå men Jens lå og sov, maven er heldigvis på rette vej igen, har godt nok lignet en hængeplante, det kan hurtigt pille kræfterne af et menneske, men godt vi havde pillerne.

Så var det tid at få vasket alle gulve, og få støvsuget. Så skulle der laves mad, og snakkes med Moses, for programmet i morgen.
Efter vi havde spist, var det tid at sende mail, lægge billeder ud på facebook, ordne regnskab, tømme camera, og sætte alt til strøm så det er klar i morgen. Så er der tid til bloggen, før jeg besvimer. Så jeg vil ønske jer en fantastisk nat, derhjemme i kulden, det er ikke hvad der plager os, vi har en dejlig varme, især når vi holder os inde, så klarer vi os fint med 24-26 grader.

Herfra Kampala, på en fridag, ønsker vi alle i det kolde nord, en vidunderlig nat i Jesu navn. De kærligste hilsner og knus.   Solveig og Jens

Ingen kommentarer:

Send en kommentar