lørdag den 8. februar 2014

Hviledag


Hej alle sammen. I dag er der ikke sket de store ting, vi har bare flydt ud, slappet af, og snakket om den fantastiske uge vi har haft.
Så gik vi en stille tur. Skulle have købt mælk og brød, tomater og pebberfrugter.

Så på vejen hjem kom vi forbi et sted hvor de solgte bukser til mænd. Jeg styrede lige dertil, for Jens har kun lange couboy bukser med, og det  har været alt for varmt for ham, så han skulle have nogle knikkers, og det i let sommerstof. Det havde de ikke, mænd har i Uganda går i lange bukser, nå men der er altid råd for den hale der er for lang, knikkers skulle han have. Så vi købte først et par, og jeg havde set at i forretning ved siden af sad en dame og syede, så vi kunne vel få dem kortet af. Som sagt så gjort, hun kunne klare det lige på en studs. Så fik Jens øje på et par bukser mere, det var godt nok genbrug, men de var fine, og han skulle have et par arbejdsbukser han kunne få luft i, og så fik de samme tur. Så resultatet blev, at vi gik hjem med 2 par sommerknikkers til Jens,og aldrig var han inden døre før han hoppede i det første par, og åndede lettet op, nu kunne han få luft, skønt.

Så sidder vi her på terassen, skriver på bloggen, og Jens sender sms.
Så nu skal vi have noget at spise, og så skal vi have pakket kufferten med tøj til Agape 3, hvor vi skal ud i morgen eftermiddag, med tøj, gaver, breve osv. Vi skal ud med de 24 sæt dukketøj som Johanne har strikket til deres BABYBORN dukker som hun gav dem sidste gang jeg var hernede. Nu har hun strikket 24 sæt, med nederdel, bluse, hue, undertøj, sko og trøje, 24 SÆT, en kæmpegave igen, og det skal der tid til at få delt ordentlig ud. Så jeg skal have cameraet tømt, da hun skal have en video, så Jens bliver videomand i morgen.Johanne har også købt flotte poser til at have det i, så de ikke blander det sammen. Det er flotte poser, med 3 i sæt, til hver, som hun har købt i Ikea, og så skal vi have skrevet navn på det hele, så det bliver en stor opgave. Men først skal vi i kirke.

Herfra terassen de kærligste hilsner, hvor Jens nu er ved at stege tomater, æg og brød, det bliver godt med noget mad. Vi har 25 grader, fuldstændig stille vejr, cikaderne synger, det er bar helt vidunderligt, og hvor det passer Jens godt med den varme, han er næsten flyttet permanent herned. han hører hjemme her.
Han tegne vandtanke, anlæg, han tegner skole, og hovedet kører for fulde gardiner. han vil købe en masse jord, som vi skal bygge på, ja han er slet ikke til at styre, JENS ER KOMMET HJEM.

Knus Solveig og Jens

Ingen kommentarer:

Send en kommentar