fredag den 15. oktober 2010

Torsdag d. 14/10 2010

I dag ville vi tage den med ro. Der har været så mange ting der skulle gøres, men nu var der plads til at tage det lidt mere rolig.
Der var god internet forbindelse idag, så jeg havde meget der skulle gøres på computeren, så det skulle dagen bruges til.
Innocent skulle i skole, så jeg havde tid til mit arbejde.
Når han kom fra skole, ville vi invitere Judith, som havde fået en sponsor i Danmark, lige før jeg skulle rejse. Nu skulle vi have et møde med hende, og høre lidt om hendes planer.Judith er 22 år og har en lille dren på 3 år, som hun er nødt til at aflevere til noget familie her og der, for han kan overleve. Selv var hun lige ved at dø af sult, så det var absolut i den sidste time hun fik hjælp.
da Innocent kom hjem, ringede han til hende, og inviterede hende til kl. 6, uden at sige vi skulle spise, og uden at sige jeg var her, og uden at sige nu var der penge, håb, og hjælp på vej. Hun sagde ja tak, men kunne ikke sige om hun hun kunne være her lige til tiden, da hun var til samtale til et arbejde hun havde søgt.
Hun har søgt så meget, og det er et mikakel at få et arbejde. Der hvor hun havde søgt denne gang, var der 150 der havde søgt, så udvalgte de 48 til samtale, og de skulle bruge 9, så det er virkelig et nåleøje at komme igennem.
Vi fik lavet aftens mad, men kl blev næsten 21 før hun kom. Hun var godt træt, havde været til samtale fra kl 7 morgen, udenmad og drikke. Også hun blev så overrasket over at se mig igen, og blev bare så glad. Hun havde fået arbejdet, og skulle nu på prøve i 3 måneder. Hun havde sin kontrakt med sig, og viste den til os. Jeg fortalte hende om hendes sponsor i Danmark, og hun var bare så glad så glad. Det var altså dagen Gud ville give hende en ny begyndelse, håb for fremtiden sammen med hendes lille dreng. Vi havde en vidunderlig tid sammen, og hun var sulten som en ulv, og meget meget tørstig. men hun havde fået et håb, og følte sig så elsket, og var dybt taknemlig til Gud og Agape Child Care for det arbejde vi gør i Danmark, for at løfte små mennesker op, give dem håb for en fremtid. Da hun havde spist og drukket hvad hun kunne, fik hun pengene for okt mdr. 100,000 ugx, o hvilket øjeblik, at kunne række hede disse penge. Innocent gjorde det, for det er ham der kommer til at gøre det , og han skulle have hende til at skrive under i sin bog. Han gør virkelig et stort og godt stykke arbejde for os.Jeg vil tage billeder af vores regnskab her i Kampala, han gør det bare så godt.
Så skulle hun hjem, da hun skulle være på sit nye arbejde i morgen tidlig kl 7, og vi sluttede med en vidunderlig bønnestund. Endnu et mirakel var sket, og det igennem Agape Child Care. Solveig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar